Клиенти

Law-Clients-Image

Постоянни клиенти на адв. Светлин Тодоров са били и понастоящем са реномирани търговски дружества от гр. Варна и региона, сред които:

За защита на правата и законните им интереси на адв. Светлин Тодоров са се доверявали и училища като IV - та Eзикова Гимназия - Варна, ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Варна и ОУ "Христо Ботев" - Община Суворово.

Адвокат Светлин Тодоров работи в тясно сътрудничество с адвокатите от Адвокатско дружество "Ралчеви, Станев и Джамбазова".

Esseterre

ЕСЕТЕРЕ

Есетере България ЕООД е основана през 2015г. като инвестиция със 100% собственост на американската корпорация за търговия на дребно с етерични масла dōTERRA. От откриването на първия дестилационен блок през юни 2016г. в гр. Добрич и към настоящия момент, компанията се развива непрестанно увеличавайки капацитета на производство и заетите лица. Всички производствени мощности на Есетере са насочени към задоволяване нуждите на dōTERRA от етерични масла и затова компанията не предлага продукция на вътрешния пазар.

Изолации ЕООД

ИЗОЛАЦИИ

Фирма „Изолации” ЕООД е създадена в края на 2005 година. Фирмата е член на Камарата на строителите и е вписана в Регистъра на Строителите в България за изпълнение на строежи „ Първа група” – трета-пета категория и „Пета група” – СМР.

MIG MARKET

Миг Маркет

Миг Маркет е строителна компания, която започва своята дейност през 1995г. Развива се в изграждането на: жилищни, промишлени, хотелски, обществени, селскостопански сгради, индустриални обекти, складови и силозни стопанства, къщи, вили и др., както и в извършването на строителни ремонти и реконструкции. В своята над 25 годишна история фирмата е предала за ползване стотици жилища, магазини и офиси, промишлени сгради, хотели и обекти на обществени поръчки, като реализира строителната си дейност чрез възлагане, обезщетение и предприемачество.

Suprema

SUPREMA

SUPREMA е официален представител на SCM Group S.p.A. и ROBOPAC S.p.A. за България. Основни дейности на фирмата са: Продажба, сервиз и поддръжка на машини и оборудване за мебелната и дървообработваща промишленост. Продажба, сервиз и поддръжка на опаковъчни машини със стреч фолио.

Строителен итехнически флот АД

СТРОИТЕЛЕН И ТЕХНИЧЕСКИ ФЛОТ

„СТРОИТЕЛЕН И ТЕХНИЧЕСКИ ФЛОТ” АД на базата на многогодишния си опит предлага оптимален вариант и хидротехнически услуги с високо качество на нашите партньори в търсенето на икономически изгодни и екологично съвместими решения при работа в морска и речна среда.